Nyheter

Ny entreprenör för parkeringsövervakning

Av: styrelsen, mars 7, 2024

Parkman i Sverige AB har övertagit ansvaret för parkeringsövervakningen i vårt kvarter. Företaget kommer med rondering och utryckning på beställning att se till att parkeringsförbudet på vår mark efterlevs.

Läs mer

Nya entreprenörer för hiss- och trädgårdsskötsel

Av: styrelsen, januari 29, 2024

Från årsskiftet 2024 har Brf Spiikens Backe två nya entreprenörer med skötselavtal. CraftTech Sverige AB har övertagit ansvaret för mark- och trädgårdsskötsel sommartid och vinterunderhåll med snöröjning och sandning. Stockholm Hiss- & Elteknik AB har fått ansvaret för tillsyn och skötsel av föreningens 14 hissar.

Läs mer

Värmeoptimering 24/7

Av: styrelsen,

Från årsskiftet använder vi Riksbyggens tilläggstjänst för Värmeoptimering 24/7. Tjänsten bygger bl a på framtida väderprognoser. Det innebär lägre kostnader, bättre inomhusklimat och mindre koldioxidutsläpp.

Läs mer

Gemensam el med IMD

Av: styrelsen,

Från december 2023 har Brf Spiikens Backe ett gemensamt elabonnemang med individuell mätning och debitering (IMD) av all hushållsel.

Läs mer

Klippans Trafikskola ny lokalhyresgäst

Av: styrelsen, februari 6, 2023

Från den 1 februari 2023 välkomnar vi Klippans Trafikskola AB som ny lokalhyresgäst hos oss i hörnet Vegagatan/Fredsgatan. Vi ser fram emot ett mångårigt samarbete.

Läs mer

Brf Spiikens Backe lanserar sin nya hemsida

Av: styrelsen, augusti 23, 2022

Välkommen in på ett besök!

Läs mer